TOP

Γιατί χρειάζεστε ένα EShop για την επιχείρησή σας το 2021

UC

Τα πλεονεκτήματα ενός EShop.

Την τελευταία δεκαετία, το ηλεκτρονικό εμπόριο έχει εξελιχθεί τρομερά και ανταγωνίζεται έντονα τα καταστήματα.

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο στα χέρια ενός ιδιοκτήτη που έχει μια επιχείρηση. Αυτό θα βοηθήσει στην ενισχύσει της εταιρεία σας και έτσι θα σταθεροποιήσει τη θέση της στη νέα γενιά εμπορίου.

24ωρη Εξυπηρέτηση Πελατών.

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα ενός EShop σε σύγκριση με ένα κατάστημα, είναι ότι δεν έχει ωράριο λειτουργίας. Οι χρήστες μπορούν εύκολα και γρήγορα να αγοράσουν προϊόντα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Πολλοί άνθρωποι εργάζονται περισσότερες από 40 ώρες την εβδομάδα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην έχουν χρόνο για αναψυχή και ψώνια. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπως αυτές όπου οι σύγχρονοι άνθρωποι πρέπει να καταφύγουν σε διαδικτυακές αγορές λόγω της έλλειψης ελεύθερου χρόνου. Τα EShop είναι συχνά η μόνη λύση για να προμηθευτούν τα απαραίτητα είδη, καθώς και άλλα προϊόντα που μπορεί να θέλουν ή να χρειάζονται.

Το EShop σας θα είναι ανοιχτό όλο το 24ωρο και θα είναι διαθέσιμο για κάθε χρήστη που ενδιαφέρεται να αγοράσει τα προϊόντα σας. Δίνεται η δυνατότητα στους καταναλωτές να κάνουν τις αγορές τους άμεσα χωρίς να περιορίζονται από χρονικά πλαίσια.

Παγκόσμια πελατεία.

Με ένα EShop, μπορείτε να στοχεύσετε ένα διευρυμένο πελατολόγιο ανεξάρτητα από γεωγραφικές παραμέτρους. Σε ένα κατάστημα οι αγοραστές προέρχονται από την αντίστοιχη περιοχή στην οποία βρίσκεται το κατάστημα. Δημιουργώντας ένα EShop για την επιχείρησή σας, αυτό δεν θα είναι πλέον πρόβλημα για εσάς.

Έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας παγκοσμίως και έτσι η επιτυχία σας δεν εξαρτάται από τα γεωγραφικά κριτήρια και τους περιορισμούς. Με τη σωστή ανάπτυξη και διαφήμιση του ηλεκτρονικού καταστήματος σας δίνεται η ευκαιρία να έχετε αγοραστές από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου.

Προώθηση και παρουσίαση προϊόντων.

Η πλειοψηφία των καταναλωτών σήμερα ενημερώνεται για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών του μέσω του Internet, ακόμη κι αν σκοπεύει να κάνει μια αγορά μέσω του καταστήματος σας.

Φανταστείτε πόσο σημαντικό είναι για μια εταιρεία να μπορεί να παρουσιάζει τα προϊόντα της online χωρίς περιορισμό. Ένα EShop θα παρέχει στο κοινό μια ενημερωμένη λίστα προϊόντων καθημερινά ώστε να μπορεί να επιλέξει αν θα επισκεφτεί ένα το κατάστημα σας ή όχι. Ταυτόχρονα παρέχει στους υποψήφιους αγοραστές τη δυνατότητα να αγοράσουν το προϊόν που θα επιθυμήσουν.

Εύκολη διαδικασία αγορών.

Ποιος μπορεί να πει όχι σε μια εύκολη αγορά, χωρίς να χρειάζεται να αντιμετωπίσει την κίνηση στο δρόμο, τον καιρό, την πολυκοσμία η και τις ουρές στα καταστήματα; Η απάντηση είναι προφανής. Αυτό είναι τελικά ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των ΕShops που επιτρέπουν στο ηλεκτρονικό εμπόριο να ανθίσει μέσω των σύγχρονων πλατφορμών.

Διαφήμιση Social Media.

Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για την επισκεψιμότητα και την αύξηση των πωλήσεων είναι η διαφήμιση. Δεν αρκεί πλέον μόνο να έχετε ένα ΕShop, πρέπει να εκμεταλλευτείτε όλα τα εργαλεία που σας παρέχουν τα μέσα.

Με τις προωθήσεις που βασίζονται στα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, είναι δυνατό να προσεγγίσετε νέους καταναλωτές και αγοραστές. Ανάλογα με το τι προσφέρετε στη σφαίρα των διαδικτυακών αγορών, μπορείτε να δημιουργήσετε διαφορετικές καμπάνιες με στόχο την αύξηση της πελατειακής σας βάσης.

Ένας ακόμη λόγος που κάθε επιχείρηση χρειάζεται ένα EShop είναι ότι μέσω αυτού μπορείτε να βελτιώσετε και να πετύχετε πιο εύκολα την επιτυχημένη διαφήμιση της εταιρίας και των προϊόντων σας.

Σας δίνεται η ευκαιρία να προωθήσετε την εταιρεία σας μέσω των social media, στα οποία η πλειοψηφία των καταναλωτών σερφάρει καθημερινά. Μπορείτε να απαντήσετε γρήγορα σε μια οποιαδήποτε ερώτηση η και να απαντήσετε στα σχόλιά τους δημιουργώντας μια άμεση γραμμή επικοινωνίας. Αυτή η διαθεσιμότητα και η προσέγγιση καταδεικνύουν την ειλικρίνεια και τη διαφάνεια, την οποία εκτιμούν οι καταναλωτές σε κάθε επιχείρηση.

Με λίγα λόγια.

Δημιουργώντας το δικό σας EShop μπορείτε να ενισχύσετε άμεσα τα ποσοστά επιτυχίας της επιχείρησής σας και να αυξήσετε γεωμετρικά τις πωλήσεις της. Με ένα λειτουργικό και με ένα υψηλής ποιότητας EShop θα μπορείτε να ανταποκρίνεστε στις απαιτήσεις των αγοραστών σας ακόμα και να τις ξεπερνάτε.