TOP

Συμβουλές για να αποκτήσετε 10K Followers στο Instagram χωρίς να τους αγοράσετε

SM

Πειραματιστείτε για να βρείτε τη φωνή σας.

Αν δημοσιεύετε στο Instagram για λίγο και δεν έχετε την κοινωνική έλξη που αναζητάτε, αλλάξτε το! Αλλάξτε τον τύπο περιεχομένου που δημοσιεύετε και δώστε διαφορετικό τόνο. Στη συνέχεια, ανατρέξτε στα αναλυτικά στοιχεία και δείτε με ποιο περιεχόμενο συνδέονται οι χρήστες. Μπορείτε, επίσης, να δείτε εταιρείες που θα θέλατε να μιμηθείτε στα Social Media και να ενσωματώσετε μερικές νέες ιδέες.

Να είστε δραστήριοι.

Είστε ενεργοί στο Instagram; Σας αρέσουν οι φωτογραφίες άλλων χρηστών, τις σχολιάζετε και ασχολείστε τακτικά με το περιεχόμενό τους; Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αρχίσετε να τραβάτε την προσοχή, ειδικά εάν αυτές οι αναρτήσεις παρακολουθούνται στενά από άτομα στην αγορά-στόχο σας. Όμως πρέπει να προσέχετε γιατί, υπάρχουν πραγματικά πολλοί χρήστες εκεί έξω που αυτοματοποιούν τα τυχαία σχόλια για να εμφανίζονται σε κανάλια επιρροής με URL στους ιστότοπούς τους.

Να είστε αληθινοί και ειλικρινείς.

Τα πράγματα μπορεί να αρχίσουν να φαίνονται ψεύτικα στο Instagram. Είναι πραγματικά τόσο τέλεια η ζωή αυτού του χρήστη; Μην φοβάστε να είστε αυθεντικοί και να δημιουργήσετε περιεχόμενο με το οποίο μπορούν να συνδεθούν οι χρήστες. Η χρήση του εργαλείου Instagram Stories είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να αναδείξετε την κουλτούρα της εταιρείας σας ή τη μοναδική σας προσωπικότητα.

Αποκτήστε μια πανοραμική άποψη του Instagram σας.

Κάντε ένα βήμα πίσω και ρίξτε μια γρήγορη ματιά στο Instagram σας συνολικά.Τι λείπει? Φαίνεται συνεκτικό; Βεβαιωθείτε ότι όλες οι εικόνες σας φαίνονται καλές και είναι ενσωματωμένες στα προϊόντα της εταιρείας σας.

Μην υπερηφανεύεστε.

Αποφύγετε να δημοσιεύετε μόνο τις επιτυχίες σας, τις πιστοποιήσεις που παίρνετε ή τις κριτικές που λαμβάνετε. Επιπλέον, θα ήταν καλό να μη ξοδεύετε πολύ χρόνο μιλώντας για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας και γιατί αυτά είναι καταπληκτικά. Στην πραγματικότητα, αφιερώστε πολύ λίγο χρόνο για να το κάνετε αυτό.

Οι χρήστες δεν ακολουθούν τον λογαριασμό σας στο Instagram αποκλειστικά για διαφημιστικό περιεχόμενο. Θέλουν να εμπνέονται δημιουργικά και να γελούν με αυτά που δημοσιεύετε.

Προσδιορίστε τους Influencers και αλληλεπιδράστε μαζί τους.

Βρείτε τους κορυφαίους Influencers στον τομέα εξειδίκευσής σας και ακολουθήστε τους. Παρακολουθήστε τι δημοσιεύουν και τι λένε οι χρήστες στις λεζάντες. Στη συνέχεια, μη διστάσετε να λάβετε μέρος στη συζήτηση. Τα άτομα που ακολουθούν και αλληλεπιδρούν είναι πιθανότατα και στο κοινό-στόχο σας, και αν απαντήσετε σε κάτι που λένε, μπορεί απλώς να αποκτήσετε έναν νέο ακόλουθο από αυτό!