TOP

Συμβουλές και τάσεις κοινωνικών μέσων για το 2022

SM

Τι είδους τάσεις σχεδιασμού ιστοσελίδων έχουμε δει μέχρι στιγμής το 2022; Εδώ θα δούμε τάσεις που ήταν δημοφιλείς μέχρι στιγμής. Ας ελπίσουμε ότι μπορούν να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης όταν επιλέγετε το σχεδιασμό της νέας ιστοσελίδας σας!

Ασύμμετρες διατάξεις

Μία από τις πιο δημοφιλείς τάσεις που είναι βέβαιο ότι θα επιμείνει το 2022 είναι οι ασύμμετρες διατάξεις. Αυτό σημαίνει ότι η διάταξή σας είναι διαφορετική στην αριστερή και στη δεξιά πλευρά, δημιουργώντας ένα πιο ενδιαφέρον και οπτικά ελκυστικό σχέδιο. Αν θέλετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο που θα ξεχωρίζει από το πλήθος, οι ασύμμετρες διατάξεις είναι ο καλύτερος τρόπος.

Έντονα χρώματα και έντονη τυπογραφία

Αυτή η τάση έχει να κάνει με τη χρήση εντυπωσιακών αποχρώσεων για τη δημιουργία ενός ενεργητικού και ελκυστικού σχεδίου. Επομένως, εάν προσπαθείτε να κάνετε μια δήλωση ή φράση, γιατί να μην σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια φωτεινά και τολμηρά χρώματα και τυπογραφία στο επόμενο έργο σχεδίασης ιστοσελίδων; Προσέξτε μόνο να μην υπερβείτε, λίγο μπορεί να πάει πολύ!

Εικόνες Ηρώων

Οι εικόνες ήρωες αποτελούν τάση για πολλά χρόνια στη σχεδίαση ιστοσελίδων όχι μόνο το 2022. Αυτός είναι ένας τύπος εικόνας που καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της οθόνης και χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει ένα ισχυρό οπτικό αντίκτυπο. Είναι ιδανικά για να τραβήξουν την προσοχή του χρήστη σας, να προβάλουν την επωνυμία ή το προϊόν σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επιπλέον, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη γρήγορη και αποτελεσματική επικοινωνία πολλών πληροφοριών. Εάν θέλετε να παραμείνετε μπροστά από την καμπύλη, φροντίστε να χρησιμοποιήσετε εικόνες ηρώων στον ιστότοπό σας.

Μινιμαλισμός

Η τάση για μινιμαλισμό θα συνεχιστεί το 2022, με απλά, καθαρά σχέδια να βρίσκονται στο επίκεντρο. Αυτό θα ισχύει ιδιαίτερα για ιστότοπους και σελίδες προορισμού. Εάν κρατήσετε τα πράγματα απλά, οι επισκέπτες σας θα μπορούν να επικεντρωθούν στο περιεχόμενο που παρέχετε χωρίς να αποσπάται η προσοχή ή να ενοχλούνται από υπερβολική ακαταστασία στο σχεδιασμό.

Για να δημιουργήσετε ένα μινιμαλιστικό σχέδιο, θα πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά τις γραμματοσειρές, τα χρώματα και τις εικόνες σας. Προσπαθήστε να επιμείνετε σε μια περιορισμένη παλέτα χρωμάτων και χρησιμοποιήστε καθαρές, απλές γραμματοσειρές που είναι ευανάγνωστες. Όσο για τις εικόνες, επιμείνετε σε απλά μοτίβα ή φωτογραφίες με καθαρό στυλ.

Κύλιση Parallax

Αν θέλετε να διατηρήσετε τον ιστότοπό σας φρέσκο και μοντέρνο το 2022, θα πρέπει να ενσωματώσετε μερικές από τις πιο πρόσφατες τάσεις σχεδιασμού. Μια τάση που σίγουρα θα είναι δημοφιλής είναι το parallax scrolling. Αυτό το εφέ δημιουργεί μια τρισδιάστατη εμφάνιση στον ιστότοπό σας μετακινώντας διαφορετικά στοιχεία με διαφορετικές ταχύτητες. Η κύλιση Parallax μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να

δημιουργήσει μια καθηλωτική εμπειρία χρήστη που προσελκύει τους ανθρώπους και τους κρατά αφοσιωμένους.

Συμπέρασμα

Λάβετε υπόψη ότι αυτές οι τάσεις είναι μόνο μερικές από τις κορυφαίες τάσεις στο σχεδιασμό ιστοσελίδων το 2022. αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά. Όταν δημιουργείτε έναν νέο ιστότοπο, είναι δυνατό να χρησιμοποιήσετε αυτές τις τάσεις στον ιστό ως έμπνευση, αλλά επίσης θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα σχέδιο ιστού που είναι πραγματικά μοναδικό για εσάς και την επιχείρησή σας.